Ruben de Vries

Ruben de Vries

Produceert bewegend beeld

Over Ruben

De mogelijkheden om ons digitaal te uiten zijn eindeloos. Maar bewegend beeld krijgt toch wel de voorkeur boven alles. Ik speel, experimenteer en creƫer het liefst in deze omgeving en kan lang bezig zijn met een klein detail. Totdat het goed is. Houd er van om dingen te delen en problemen om te denken naar oplossingen. Vanaf jongs af aan al nieuwsgierig en opzoek naar een uitdaging.Over Beeldkrullend

Beeldkrullend is een klein, flexibel maar actief bedrijf met een passie voor film en animatie. Aan het begin van 2013 is de stap gemaakt een bedrijf neer te zetten dat zich voornamelijk wil ontwikkelen op het gebied van communicatie door middel van (bewegend)beeld. Met de hulp van Inqubator (een plek voor startende ondernemers) wordt er gewerkt een breed netwerk op te bouwen om niet alleen uit te groeien tot een gezond bedrijf, maar ook van elkaars expertise gebruik te kunnen maken.

Ontvangt subsidie voor de volgende activiteit(en): Beeldkrullend wil binnen een periode van drie jaar doorgroeien naar een specialist in hun vakgebied. Daarbij wil Beeldkrullend turn-key oplossingen aanbieden aan haar klanten, zonder daarvoor gebruik te maken van externe specialisten.

De eigenaar denkt daarbij vier specialisaties in huis te moeten halen, te weten een animator, filmer, illustrator en editor. In totaal zullen er dan circa vijf mensen werken voor Beeldkrullend. Uitdaging voor Beeldkrullend is om niet één opdracht voor een klant te doen, maar te zorgen voor een duurzame relatie met de klant.